4ο-KIDS-2023

4rd KIDS’ Athletics Day 26/3/23

Αγαπητοί γονείς,

Ο Ο.Φ.Κ.Α. Περιστερίου ανακοινώνει με χαρά ότι ήρθε η ώρα (μετά τα κρύα και τις πολλές απουσίες) να πραγματοποιηθεί η 4η εσωτερική ημερίδα (4ο KIDS’ Athletics Day) με στόχο τα παιδιά μας αφενός να διασκεδάσουν αλλά παράλληλα να προσαρμοστούν στις συνθήκες των αγωνισμάτων του στίβου.

Μετά τον χειμώνα και με τον ερχομό της άνοιξης, το KIDS’ Athletics Day επανέρχεται στις δραστηριότητες του συλλόγου μας την Κυριακή 26/03/23 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στις 10:30 π.μ. Και αυτή την φορά θα έχουμε δύο εκπλήξεις.

Κοινωνικός Αθλητισμός ΟΦΚΑ Περιστερίου

“Αθλητισμός σημαίνει Αλληλεγγύη”
Στηρίζουμε τα αδύναμα παιδιά, Δίνουμε ελπίδα για μια καλύτερη κοινωνία.

ΟΦΚΑ Περιστερίου – Κάνε το στίβο … Τρόπο ζωής

Tο 4ο KIDS’ Athletics Day θα διεξαχθεί μαζί με την παρουσίαση του νέου προγράμματος Κοινωνικού Αθλητισμού σε συνεργασία με την Interamerican Medifirst και το Δήμο Περιστερίου και τις κοινωνικές του υπηρεσίες. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, ο σύλλογος μας θα υιοθετήσει 20 παιδιά ευάλωτων οικογενειών που θα προπονούνται δωρεάν για ένα χρόνο.

Ο ΟΦΚΑ Περιστερίου θέτει ως βασικό μέλημα του την αλληλεγγύη απέναντι στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Η υιοθέτηση και λειτουργία του καινοτόμου προγράμματος Ακαδημίες Κοινωνικού Αθλητισμού αποτελεί τη καλύτερη απόδειξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να συνδράμει στην εξάλειψη των ανισοτήτων.
Με χορηγό μας την Interamerican και το Medifirst ο σύλλογος μας ”υιοθετεί” 20 παιδιά ηλικίας 3 με 14 ετών, για να προπονηθούν στις Ακαδημίες μας εντελώς δωρεάν.

Τα παιδιά ευάλωτων οικογενειών θα μας υποδείξουν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Περιστερίου, που έχουν αποδείξει και για την άρτια οργάνωση τους αλλά και για το εξαίρετο έργο που προσφέρουν καθημερινά. Στόχος μας το πρόγραμμα αυτό να συνεχίσει να προσφέρει στο πιο αδύναμο αλλά και ελπιδοφόρος κομμάτι της κοινωνίας μας.
Τα παιδιά μας.

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα Κοινωνικού Αθλητισμού που ξεκινά ο ΟΦΚΑ Περιστερίου εδώ: https://ofkaperisteriou.gr/akadimies-koinonikou-athlitismou/.

Κοπή Πίτας

Μετά το τέλος των αγώνων, θα κόψουμε την πίτα του συλλόγου και θα ανακοινώσουμε τη χορηγία της Interamerican και του Medifirst και τα επόμενα βήματα. Σας περιμένουμε όλους στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για να περάσουμε μια αξέχαστη ημέρα – γιορτή γεμάτη αθλητικές δραστηριότητες και ευχάριστες εκπλήξεις!

Τέλος θα ήταν χαρά μας να πείτε σε φίλους και γνωστούς, ότι στη διοργάνωση αυτή μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά μη μέλη μας, για να γνωρίσουν από κοντά τη χαρά του αθλητισμού.

Σας περιμένουμε όλες και όλους, δηλώστε συμμετοχή έως Τετάρτη 22/3/23 για την καλύτερη προετοιμασία μας.

Σας περιμένουμε με χαρά.

Πρόγραμμα 4rd KIDS’ Athletics Day

Κυριακή 26/3/2023 – Γήπεδο Ατρομήτου

Προσέλευση, παρουσίες10:00 – 10:30
Παρουσίαση10:30 – 11:00
Αγώνες KIDs Athletics11:00 – 12:00
Κοπή πίτας12:00 – όσο αντέξουμε

Σημείωση:

  • Είσοδος μόνο από το Καφέ Ατρόμητος στην γωνία Κρέσνας και Μπιζανίου για παραλαβή εμφάνισης και παρουσιών
  • Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να παραβρίσκονται στο χώρο του γηπέδου ως τις 10:30 ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στο πρόγραμμα της ημέρας

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδάκια 😀

  • Παρακαλούνται οι γονείς να μην εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *