Συνεργασία με τo My Team - mob my team - 2024

Συνεργασία με τo My Team

Η Ψηφιακή Εποχή Έφτασε στις Ακαδημίες μας: Καλωσορίζουμε το My Team!

Στο πλαίσιο της σταδιακής αναβάθμισης των ακαδημιών μας, είμαστε συναρπασμένοι να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με το My Team, μία εξειδικευμένη εφαρμογή διαχείρισης αθλητικών σωματείων. Πλέον, γονείς και αθλητές μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το χρήσιμο εργαλείο για εγγραφές, ενημερώσεις, και παρακολούθηση προπονήσεων και αγώνων μέσω κινητού. Αυτή η πρωτοποριακή συνεργασία αποτελεί μόνο την αρχή, αφού ετοιμαζόμαστε για ακόμα περισσότερες καινοτόμες δράσεις, στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των ακαδημιών μας.

Ξεκινάμε από τις ομάδες του Προσχολικού και του Κ8 και στην συνέχεια θα επεκταθούμε και στις υπόλοιπες ομάδες

Στην συνέχεια μπορείτε να κατεβάσετε την Εφαρμογή στο κινητό σας

Συνεργασία με τo My Team - google - 2024
Συνεργασία με τo My Team - apple 1 - 2024

Γιατί επιλέγουμε το My Team

Η επιλογή του myTeam.gr δεν είναι μόνο δική μας. Μεγάλα και μικρά Σωματεία και Αθλητικοί Όμιλοι, όλων των αθλημάτων, επίσης ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, ενισχύοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό των σωματείων τους. Το myTeam αναδεικνύεται ως το ιδανικό εργαλείο για τη διαχείριση πληροφοριών, προπονήσεων, αγώνων, και επικοινωνίας, επιτρέποντας σε προπονητές, αθλητές, γονείς, και διοίκηση να είναι συνδεδεμένοι και ενημερωμένοι σε κάθε στιγμή.

Τι θα κερδίσουν οι γονείς

Συνεργασία με τo My Team - mob myteam - 2024
  • Δείτε όλες τις προπονήσεις και τους αγώνες σας
  • Δείτε τις πληρωμές και τις οφειλές σας
  • Δηλώστε Απουσία για κάθε προπόνηση
  • Στείλτε μήνυμα στον προπονητή
  • Δείτε βίντεο και αρχεία του συλλόγου
  • Ψηφίστε σε δημοσκοπήσεις του συλλόγου

Με το My Team, βαδίζουμε στο μέλλον του αθλητισμού, προσφέροντας ευκολία, διαφάνεια, και αποτελεσματική διαχείριση. Είμαστε περήφανοι που ανήκουμε σε αυτή την κοινότητα που αξιοποιεί την τεχνολογία για την εξέλιξη του αθλητισμού. Ανυπομονούμε για τις επόμενες εξελίξεις και τις καινοτόμες λύσεις που θα φέρει αυτή η συνεργασία. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα updates!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *