Προνομιακές Τιμές στο MEDIFIRST - Medifirst Offer - 2024

Προνομιακές Τιμές στο MEDIFIRST

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλα τα μέλη του ΟΦΚΑ τις προνομιακές τιμές που έχουν στο Medifirst (Περιστέρι, Π. Μελά 5) μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η εταιρεία ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΙΜΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. παρέχει σε όλους ανήλικους αθλούμενους του ΟΦΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ένα πακέτο εξετάσεων προληπτικού ελέγχου υγείας.

Το πακέτο των εξετάσεων προληπτικού ελέγχου περιλαμβάνει γενική εξέταση αίματος, θυρεοειδοτρόπο ορμόνη, κρεατινίνη ορού, σίδηρο, φερριτίνη, ουρία, τριγλυκερίδια, σάκχαρο, HDL χοληστερόλη και χοληστερόλη ολική.

Το κόστος για όλους τους ανήλικους αθλητές – μέλη του ΟΦΚΑ ανέρχεται στην τιμή των 40,00 (σαράντα) Ευρώ ανά άτομο.

Επίσης, παρέχει σε όλους τους ανήλικους αθλούμενους – μέλη του ΟΦΚΑ επισκέψεις σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων στην τιμή των 35,00 (τριάντα πέντε) Ευρώ ανά ιατρική επίσκεψη, χωρίς όριο ιατρικών επισκέψεων.

Τέλος παρέχεται έκπτωση σε ποσοστό 30% επί του ισχύοντος τιμοκαταλόγου ιδιωτών για όλες τις διενεργούμενες διαγνωστικές εξετάσεις στα ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ που διατηρεί.

Η παροχή των ανωτέρω αναφερομένων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας υπό
τους ανωτέρω ειδικότερα αναφερόμενους όρους θα λαμβάνει χώρα σε οποιοδήποτε από
τα τρία (3) Ιδιωτικά Πολυϊατρεία που διατηρεί στην Αργυρούπολη (Γερουλάνου 1 και Πολεμιστών), στο Μαρούσι (Λεωφόρος Κηφισίας 16 και Χαλεπά) και στο Περιστέρι (Π. Μελά 5) Αττικής, κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού.

Τα αποτελέσματα των διαγνωστικών εξετάσεων καθώς και τα πορίσματα στην περίπτωση
των ιατρικών επισκέψεων θα παραδίδονται στα πρόσωπα που αφορούν – υποκείμενα
των δεδομένων / ασκούντες την γονική μέριμνα και επιμέλεια γονείς τους.

Σε κάθε περίπτωση, το μόνο που απαιτείται για την ταυτοποίηση όταν προσέλθουν για εξετάσεις οι αθλητές, προκειμένου να λάβουν τα εκπτωτικά προνόμια, είναι η επίδειξη της κάρτας αθλητή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *