Δύο παγκόσμιοι στο Περιστέρι για τον Κοινωνικό Αθλητισμό! - AKA - 2024

Δύο παγκόσμιοι στο Περιστέρι για τον Κοινωνικό Αθλητισμό!

Πριν την έναρξη των εσωτερικών αγώνων στίβου 4ου KID’S Athletics Day, και με την παρουσία εκατοντάδων γονέων, ο ΟΦΚΑ Περιστερίου είχε την τιμή να έχει στο γήπεδο την Σοφία Σακοράφα, παγκόσμιο ρεκόρ στον ακοντισμό και Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και τον Λάμπρο Παπακώστα, παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα σε ύψος και Αντιπρόεδρος του ΟΦΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, στην παρουσίαση του προγράμματος Κοινωνικού Αθλητισμού του Συλλόγου, σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου με την ευγενική χορηγία της Interamerican!

Μαζι με το Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη και παρουσία των αντιδημάρχων της πόλης,  ο σύλλογος στίβου ΟΦΚΑ Περιστερίου έγραψε τη δική του ιστορία με ένα καινοτόμο πρόγραμμα, μια πράξη αλληλεγγύης για παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Οι Ακαδημίες Κοινωνικού Αθλητισμού, θα είναι μια ομάδα είκοσι παιδιών, που θα υποδείξουν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, που θα ενταχθούν δωρεάν και για ένα χρόνο στις προπονητικές δράσεις του συλλόγου.

Το συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο γνωστός Περιστεριώτης δημοσιογράφος του Alpha TV, κ. Βαγγέλης Γιακουμής.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε όπου αθλητές όλων των ηλικιών διασκέδασαν μέσα από τα αγωνίσματα του στίβου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Β. Μπέτσης, Αν. Θεοδωράκος, Π. Λύκος, Γ. Τσίνας, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ Αλ. Πλέστης, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής κ. Θ. Βόσσος, ενώ από το Δ. Σ. του ΟΦΚΑ Περιστερίου η Πρόεδρος κα. Χριστίνα Ματάκη, οι Αντιπρόεδροι κ. Λάμπρος Παπακώστας και κα Μαρία Λαμπροπούλου, ο Έφορος του τμήματος κ. Ανδρέας Παπανδρέου, μαζί με τα μέλη του Δ.Σ.  κα Μαρία Τσέκερη και κ. Στέφανο Καρλικόβαλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *