ΟΦΚΑ Εσωτερικοί αγώνες στίβου

Πρώτοι αγώνες στίβου KIDS’ Athletics Day

Ο ΟΦΚΑ Περιστερίου διοργάνωσε με επιτυχία τους πρώτους εσωτερικούς αγώνες στίβου, το 1st KIDS’ Athletics Day, στο Δημοτικό Στάδιο του Δήμου Περιστερίου, με την συμμετοχή 150 και πλέον αθλητών του στίβου ηλικίας 3ων – 14ων ετών.

Παιδιά από το προσχολικό τμήμα, τις Ακαδημίες Στίβου, το προ-αγωνιστικό και το αγωνιστικό τμήμα του Ο.Φ.Κ.Α. Περιστερίου συμμετείχαν με όρεξη και έδειξαν τις αρετές τους στο στίβο παίζοντας και συμμετέχοντας σε ομάδες.

Τα παιδιά, σε ένα πολύχρωμο βιωματικό στίβο τριών επιπέδων, είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν παιχνίδια και άθληση και να αναπτύξουν το ομαδικό πνεύμα μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό.


1st KIDS’ Athletics Day 1/10/2022


Περισσότερες φωτογραφίες στο Viber / Facebook και σε σας περιμένουμε στο επόμενο KIDs Athletics Day για την εξέλιξη των αθλητών μας και την γνωριμία όσων θέλουν με το στίβο, μια που το KIDS Athletic Day θα συνεχίσει κάθε μήνα.


Ευχαριστούμε τους αθλητές που συμμετείχαν αλλά κυρίως τους γονείς, συγγενείς και φίλους των παιδιών μας που χειροκρότησαν τις προσπάθειες τους με θέρμη.

One thought on “Πρώτοι αγώνες στίβου KIDS’ Athletics Day

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *