Επιτυχημένη η συμμετοχή του ΟΦΚΑ Περιστερίου στην εορταστική ημερίδα του ΣΕΔΑΣ Περάματος - Περαμα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2022 01 - 2024

Επιτυχημένη η συμμετοχή του ΟΦΚΑ Περιστερίου στην εορταστική ημερίδα του ΣΕΔΑΣ Περάματος

Παρουσία 500 και πλέον αθλητών και αθλητριών – ηλικίας από 5 έως και 13 ετών – από 10 Σωματεία της Αττικής, διεξήχθη η εορταστική ημερίδα στίβου «Χριστούγεννα 2022» που διοργάνωσε ο ΣΕΔΑΣ Περάματος, με συνδιοργανωτή την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Περάματος, το πρωινό της 4ης Δεκεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Στάδιο Περάματος, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες. Οι εκατοντάδες γονείς και συγγενείς των παιδιών που έλαβαν μέρος στους αγώνες, απόλαυσαν τα παιδιά τους αγωνιζόμενα μέσα σε ένα στολισμένο από δεκάδες μπαλόνια στάδιο και κάτω από τους ήχους των Χριστουγέννων.

Στους αγώνες εκτός του ΟΦΚΑ Περιστερίου συμμετείχαν με αντιπροσωπεία αθλητριών και αθλητών τα σωματεία Α.Ο. Μεγάρων, Α.Ο. Σπύρος Λούης, Α.Ο. Ερμής Νίκαιας, ΓΣ Κερατσινίου, ΓΣ Άθλος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, ΑΟ Αστέρας 90 Αιγάλεω, ΓΟΠ Γιάννης Παλάσκας, ΓΣ Σαλαμίνα και ΣΕΔΑΣ Περάματος.

Πρώτες θέσεις ΟΦΚΑ

Από την πλευρά του ΟΦΚΑ Περιστερίου είχαμε τις παρακάτω πρώτες θέσεις:

  • Αγώνας 300μ Αγόρια, 1η θέση: Σταύρος Τσιμής
  • Αγώνας Άλμα σε Μήκος Αγόρια, 1η θέση: Ζακόπουλος Αποστόλης
  • Αγώνας 60μ Κορίτσια, 2η θέση: Χαντζή Κρυσταλλία

Οι τρεις πρώτοι νικητές των αγωνισμάτων του προγράμματος έλαβαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα, ενώ αναμνηστικά διπλώματα δόθηκαν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους και την παρουσία τους στον χώρο του στίβου ο πρωταθλητής των 100 μ. Γιάννης Νυφαντόπουλος και η πρωταθλήτρια των 400 μ. Δέσποινα Μουρτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *