Δεύτεροι αγώνες στίβου KIDS' Athletics Day - 2nd Kids Logo - 2023

Δεύτεροι αγώνες στίβου KIDS’ Athletics Day

Ο ΟΦΚΑ Περιστερίου διοργάνωσε με επιτυχία τους δεύτερους εσωτερικούς αγώνες στίβου, το 2nd KIDS’ Athletics Day, στο Δημοτικό Στάδιο του Δήμου Περιστερίου, με την συμμετοχή 150 και πλέον αθλητών του στίβου ηλικίας 3ων – 14ων ετών.

Παιδιά από το προσχολικό τμήμα, τις Ακαδημίες Στίβου, το προ-αγωνιστικό και το αγωνιστικό τμήμα του Ο.Φ.Κ.Α. Περιστερίου αλλά και όσα θέλησαν να γνωρίσουν για πρώτη φορά τα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού συμμετείχαν σε ένα πολύχρωμο βιωματικό στίβο τριών επιπέδων έχοντας την ευκαιρία να συνδυάσουν παιχνίδια και άθληση και να αναπτύξουν το ομαδικό πνεύμα μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό.

Το KIDS’ Athletics Day, διοργανώνεται κάθε μήνα δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες και στόχος του αποτελεί η προώθηση του κλασικού αθλητισμού  μέσα από την ευρύτερη συμμετοχή  παιδιών αλλά και γονέων που έχουν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες τους.


Ευχαριστούμε τους αθλητές που συμμετείχαν αλλά κυρίως τους γονείς, συγγενείς και φίλους των παιδιών μας που χειροκρότησαν τις προσπάθειες τους με θέρμη.

Ευχαριστούμε επίσης την εταιρεία DOLE για την ευγενική της χορηγία στα KID’s Athletics Days του ΟΦΚΑ Περιστερίου, που έδωσε μια νόστιμη και υγιεινή ανταμοιβή σε όλους τους αθλητές μας.

Μην χάσετε το επόμενο KIDS’ Athletics Day τον Δεκέμβριο, είναι η ευκαιρία σας, να λάβετε μέρος  σε μια γιορτινή αγωνιστική ημέρα 😉


2nd KIDS’ Athletics Day 20/11/2022


Περισσότερες φωτογραφίες στο Viber / Facebook και σε λίγο και τα αποτελέσματα των βαθμολογήσεων για την ιστορία και την εξέλιξη των αθλητών, μια που το KIDS Athletic Day θα συνεχίσει κάθε μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *