Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας

Συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στις 13/11/2022

Αγαπητοί γονείς,

Είμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη συμμετοχή του Ο.Φ.Κ.Α Περιστεριού στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Αθήνας, με παγκόσμια προβολή και ενδιαφέρον.

Ο σύλλογος μας εξασφάλισε τη Δωρεάν Συμμετοχή 40 αθλητών/ριών των Ακαδημιών μας, στον Αγώνα Παιδιών 1,2 χλμ (συμμετέχουν μαθητές Δ’, Ε’ και ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού για το σχολικό έτος 2022-2023 και αφορά παιδιά γεννημένα το 2011, 2012 & 2013) και θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022.

Η δυνατότητα συμμετοχή μας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας είναι μια εξαιρετική τιμή για το σύλλογό μας ενώ θα αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία ζωής, για κάθε αθλητή και αθλήτριά μας, ο τερματισμός τους στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.


Καλούνται οι γονείς των αθλητών μας, των παραπάνω ηλικιών,  να Δηλώσουν Συμμετοχή * συμπληρώνοντας τη Δήλωση Συμμετοχής έως την Τετάρτη 12/10/2022 και ώρα 17.00.

* Θα ακολουθηθεί σειρά προτεραιότητας έως τη συμπλήρωση του αριθμού των 40 συμμετοχών.


ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΗΛΙΚΙΕΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στον Αγώνα Παιδιών μπορούν συμμετέχουν μαθητές Δ’, Ε’, ΣΤ’ τάξης Δημοτικού το σχολικό έτος 2022-2023, πιο συγκεκριμένα παιδιά γεννημένα το 2011, 2012 & 2013.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η εκκίνηση θα δοθεί επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Βουλής. Η διαδρομή είναι επί της Βασιλίσσης Σοφίας, Ηρώδου Αττικού με κατεύθυνση το Παναθηναϊκό Στάδιο. Ο τερματισμός θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 10:15 σε τρία διαφορετικά blocks εκκίνησης (wave start) για τις τάξεις ΣΤ’, Ε’ και Δ’ αντίστοιχα.

ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής, καθώς και της βεβαίωσης θα γίνει από τον αρχηγό της ομάδας του συλλόγου.

ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ

Την ημέρα του αγώνα, και δεδομένου ότι η ώρα εκκίνησης του Αγώνα ορίζεται στις 10:15, όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένα στον προαύλιο χώρο της Πλατείας Συντάγματος, περίπου μιάμιση ώρα πριν τον Αγώνα, δηλαδή από τις 08:45 έως τις 09:15. Εκεί θα αναμένουν οι υπεύθυνοι προπονητές και βοηθοί του Συλλόγου για να τα παραλάβουν. Κανένα παιδί που δεν θα βρίσκεται στο χώρο της Πλατείας Συντάγματος μέχρι την ώρα αυτή, δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στον Αγώνα.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΥΝΟΔΩΝ

Στις 10:00, όλοι οι κηδεμόνες και συνοδοί των παιδιών θα πρέπει να αποχωρήσουν από τα χώρο συγκέντρωσης παίρνοντας μαζί τους το ρουχισμό των συμμετεχόντων παιδιών και να κατευθυνθούν προς το Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου θα τερματίσουν τα παιδιά. Θα καθοριστεί ραντεβού σε συγκεκριμένο σημείο ώστε να είμαστε όλοι μαζί.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ/ ΣΥΝΟΔΟΥΣ

Για την παραλαβή ενός παιδιού, ο κηδεμόνας/συνοδός απευθύνεται στους υπεύθυνους του Συλλόγου που θα έχουν την ευθύνη φύλαξης και προστασίας των παιδιών στον οριοθετημένο χώρο συνάντησης. Ο χώρος αυτός βρίσκεται εντός του Σταδίου στην μαρμάρινη κερκίδα απέναντι από την ευθεία του Τερματισμού, όπου θα οδηγηθούν τα παιδιά, αμέσως μετά τον τερματισμό τους και την έξοδό τους από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι επικεφαλής παραδίδουν τα παιδιά στους κηδεμόνες/συνοδούς τους μόνο με την επίδειξη της Βεβαίωσης Συνοδείας που έχουν παραλάβει από το Κέντρο Δρομέων μαζί με τον αριθμό συμμετοχής. Κανένας δεν μπορεί να παραλάβει παιδί από το χώρο αυτό χωρίς επίδειξη της Βεβαίωσης Συνοδείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *